Dr. Sebastiaan van der Heide

Dr. Sebastiaan van der Heide heeft de opleiding geneeskunde afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Sindsdien is hij werkzaam binnen de Orthopedie. Daarnaast runt hij zijn eigen opleidingsbureau waarmee hij geneeskundestudenten onder andere leert hechten en uitzendt op de operatiekamer.

 

Een passie voor het cosmetisch vakgebied

Dr. van der Heide is opgegroeid binnen de cosmetische wereld: zijn familie runde een succesvolle schoonheidssalon. Met grote interesse leerde hij over de verschillende behandelingen en was gefascineerd door het resultaat hiervan. Hier is zijn passie geboren voor het cosmetisch vakgebied. Zijn gevoel voor esthetiek en precisie sluiten hier naadloos op aan. Met een vaste hand en kalme werkwijze staat voor Sebastiaan het patiëntcomfort bovenop.

“Mijn doel is om de match te waarborgen tussen wie jij van binnen bent en wat jij wilt uitstralen. De weg hiernaartoe is voor iedereen uniek. Vooraf hoor ik graag uitgebreid jouw verhaal en denk ik mee met wat ik hierin voor je kan betekenen. Iedereen wordt op zijn eigen manier ouder, echter verloopt dat niet voor iedereen naar wens. Met een paar kleine handelingen heb jij je uitstraling weer in eigen hand. Het maakt mij blij als ik daarin iets kan betekenen, dat is mijn passie.”

 

Opleidingen

  • Geneeskunde, Universiteit van Amsterdam
  • Injectable opleiding Module I, Aureus kliniek

 

Dr. van der Heide doet de volgende behandelingen:

  • Botuline toxine
  • Mesotherapie incl. Profhilo

 

BIG-registratienummer: 19930174301 Sebastiaan van der Heide, arts

AFSPRAAK MAKEN