Verantwoord afvallen met écht resultaat

U wilt afvallen? Maar wel op een verantwoorde manier en met een echt resultaat? Dat kan met Saxenda®!

Wat is Saxenda®

Saxenda® is een erkend geneesmiddel en wordt voorgeschreven door dr. Pascale Schoofs, arts (alleen op recept verkrijgbaar) in combinatie met coaching, metingen en adviezen.

Doordat Saxenda® op de receptoren die uw eetlust regelen inwerkt, zorgt het ervoor dat u zich sneller voldaan en minder hongerig voelt. U zult hierdoor minder eten en daardoor afvallen. Saxenda® wordt eenvoudig door uzelf toegediend, middels de Saxenda® pen.

Resultaten

Saxenda® bevat de werkzame stof liraglutide, wat vergelijkbaar is met het lichaamseigen hormoon GLP-1, dat na een maaltijd vrijgegeven wordt uit de darmen. Iedereen maakt van nature dit hormoon aan. Het zorgt voor een gezonde, gematigde eetlust. Wanneer u echter overgewicht hebt, of volgens een ongezond of onregelmatig eetpatroon eet, raakt uw lichaam uit balans. Dan krijgt trek in eten de overhand en eet u meer dan goed voor u is of nodig is.

Ervaringen van cliënten laten zien dat Saxenda® vrijwel direct effect heeft op het honger- en verzadigingsgevoel. Doordat u afvalt en uw lichaam beter in balans is, biedt het gebruik van Saxenda® ook andere gezondheidsvoordelen, zoals lagere bloedsuikerwaarden, lagere cholesterolwaarden, lagere bloeddruk en het onder controle houden van diabetes.

Prijzen

BehandelingTarief
Startpakket (1 maand)€ 295,00
Maand 2 t/m 4,
inclusief intensieve
begeleiding en pennen
€ 395,00
per maand

Voor en na de behandeling met Saxenda

Voor en na de behandeling met Saxenda

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Saxenda? Wilt u weten of dit middel voor u geschikt is en of uw verzekering de behandeling dekt? Neem contact met ons op of maak gelijk een afspraak!