Over Ons

Pascale Schoofs
De Aureus Kliniek is opgericht door Pascale Schoofs. Geboeid door de mogelijkheden die de cosmetische geneeskunde biedt op het gebied van huid- en contourverbetering, volgde zij na haar studie geneeskunde diverse opleidingen bij de Amerikaanse Academie van Esthetische Geneeskunde, het Nederlands Instituut Medisch Esthetische Behandelingen en de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. Sinds september 2016 is Pascale Schoofs als enige arts in Nederland gecertificeerd door het bestuur van de Amerikaanse Academie van Esthetische Geneeskunde. Het onmiddellijk zichtbare en natuurlijke resultaat van medische esthetische behandelingen fascineert haar nog steeds.

Filosofie
Aureus betekent beeldschoon. Uw natuurlijke schoonheid benadrukken is ons doel. Met zo min mogelijk ingrepen herstellen we het biologisch evenwicht van uw huid en brengen we gezichtscontouren in een gewenste verhouding. We houden niet van te strak of te vol. Onze behandelingen hebben een huidverbeterend en verjongend effect, waarbij het karakter van uw gezicht en natuurlijke uitstraling vooropstaan.

Werkwijze
'Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een goede arts.' is de verplichte slogan vanuit het Ministerie van VWS bij reclame uitingen voor cosmetische ingrepen. Volledig terecht. In de Aureus Kliniek krijgt u een gratis intake gesprek, waarbij aan de hand van 3D foto's van u in alle rust besproken wordt wat uw wensen en verlangens zijn en wordt u uitgebreid geadviseerd over wat wel en niet kan. Bovendien wordt u geïnformeerd over de te gebruiken producten, zoals fillers, botuline toxine en cosmeceuticals en de voor- en nadelen daarvan. Wij zijn van mening dat u recht heeft op informatie over cosmetische behandelingen en daar niet voor hoeft te betalen. Samen met u stellen we vrijblijvend een behandelplan op, afgestemd op uw wensen en huidtype. Met het behalen van, met name, het certificaat van de Amerikaanse Academie beogen wij ons te onderscheiden met behandeltechnieken voor veilige, mooie en natuurlijke resultaten. Heeft u vragen? U kunt ons altijd bereiken, ook 's avonds en in het weekend.

Behandelingen
In de Aureus Kliniek bestaan geen wachttijden. Afspraken worden ingepland in overleg met u, als cliënt.
Alle genoemde prijzen bij de diverse behandelingen zijn inclusief BTW.
De genoemde behandelingen vallen niet onder de verzekerde aanspraak. Uitzonderingen hierop worden gevormd door behandelingen tegen overmatige beharing in het gezicht bij vrouwen. Sommige verzekeringen vergoeden deze (laser) behandelingen. Overlegt u vooraf met uw verzekeraar over de mogelijkheden.

Leerbedrijf
De Aureus Kliniek is een erkend leerbedrijf bij "Beroepsonderwijs Bedrijfsleven". De leerplaatsen zijn voor schoonheidsspecialisten niveau 4 en huidtherapeuten. Op www.stagemarkt.nl staan de bedrijfsgegevens en beschikbare stageplaatsen.
De Aureus Kliniek is tevens een CRKBO geregistreerde instelling voor Injectable trainingen voor artsen die zich (verder) willen bekwamen in de esthetische geneeskunde (www.crkbo.nl/Register/Instellingen). Daarbij wordt naast de anatomie van het gelaat vooral getraind op praktische vaardigheden en gevaren zones. Kijkt u voor meer informatie op www.aureuskliniek.nl/opleiding
Bovendien is Pascale Schoofs Trainer bij de American Academy of Aesthetic Medicine, Trainer bij Filorga Medical (www.inma-cosmetics.com) en bij Implacademy, injectable opleidingen voor tandartsen (www.implacademy.nl) (https://www.implacademy.nl/docenten#people-drs-f-p-schoofs)
Pascale Schoofs is lid van NLSAS, NVEG en is Board Member van de Amerikaanse Academie voor Esthetische Geneeskunde (AAAM).
De Aureus Kliniek is aangesloten bij Anbos (lidmaatschapsnummer  27391), Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging.

BIG registratienummer Pascale Schoofs: 39035864401, AGB-code: 84057249

AGB-code: 89100698 Benthe Visser, schoonheidsspecialiste