PRX-T33 Biorevitalisatie

De PRX-T33 behandeling van de Aureus Kliniek is een professionele behandeling die ongeveer 30 minuten duurt. Na de eerste toepassing zijn de effecten meteen al zichtbaar, dankzij een diepe hydratatie door de werking van hoogwaardige, actieve ingrediënten.

Uw huid ziet er na de behandeling onmiddellijk voller, frisser en zichtbaar jonger uit. 

lees verder
AFSPRAAK MAKEN

Huidverbeterings- of Bindweefselmassage

Een combinatie van pincements- en bindweefselmassage. De massage beïnvloedt direct het zenuwstelsel en indirect de bloed- en lymfestroom. Door deze massage wordt het regulatiesysteem van het lichaam geactiveerd, zodat direct een verbetering optreedt van alle huidfuncties. Het herstel van de huid wordt gunstig beïnvloed.

lees verder
AFSPRAAK MAKEN
Huidverbeterende massage

LED Therapie

Light Emitted Diodes (LED) is een vorm van lichttherapie. Er wordt gebruik gemaakt van ledlampjes die geen warmte afgeven, maar waarvan de energie van een bepaalde kleur licht op cellen een hele specifieke werking hebben.
lees verder
AFSPRAAK MAKEN

Mesotherapie

Mesotherapie verbetert het huidbeeld en helpt rimpels vervagen. Door middel van prikjes in de huid wordt een combinatie van lichaamseigen stoffen, zoals hyaluronzuur, en een mix van vitaminen, mineralen, aminozuren, nucleïnezuren en co-enzymen ingebracht.

lees verder
AFSPRAAK MAKEN
Rimpelbehandeling gezicht

Microneedling Dermica Pen

De Dermica Goldpen is het meest professionele systeem op het gebied van microneedling.  De Dermica Goldpen maakt gebruik van minuscule naaldjes die snel op en neer bewegen en kleine micro-kanaaltjes (1000 per seconde) in de huid maken. Hierdoor komen groeifactoren vrij die de aanmaak en herstructurering van collageen en elastine stimuleren.

lees verder
AFSPRAAK MAKEN

Fijne rimpel behandeling met Profhilo®

Profhilo® is een anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1,3, 4 en 7), elastine en zelfs vetweefsel gestimuleerd wordt. Dit wordt bioremodeling genoemd. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.
lees verder
AFSPRAAK MAKEN