Microneedling Dermica Pen

De Dermica GoldPen
De Dermica Goldpen is het meest professionele systeem op het gebied van microneedling.  De Dermica Goldpen maakt gebruik van minuscule naaldjes die snel op en neer bewegen en kleine micro-kanaaltjes (1000 per seconde) in de huid maken. Hierdoor komen groeifactoren vrij die de aanmaak en herstructurering van collageen en elastine stimuleren.

lees verder

Tegengaan huidveroudering

In de cosmetische geneeskunde speelt de bestrijding van het ouder worden van de huid een grote rol. Een jong uitziende huid op oudere leeftijd is niet veel mensen gegund. Jonge mensen zien er graag goed uit en momenteel hoort daar een bruin tintje bij door middel van de zon (of bruiningsapparatuur). Dat betekend dat zij op oudere leeftijd met meer rimpels te maken krijgen, dit is echter voor Jonge mensen geen reden om het zonnen te laten. Meestal begint men zich daar pas zorgen over te maken na de leeftijd van 35-40 jaar.
lees verder

Mesotherapie

Mesotherapie wordt met veel succes toegepast in de strijd tegen huidveroudering. Het verbetert het huidbeeld en helpt rimpels vervagen. Door middel van prikjes in de huid wordt een combinatie van lichaamseigen stoffen, zoals hyaluronzuur, en een mix van vitaminen, mineralen, aminozuren, nucleïnezuren en co-enzymen ingebracht.

Met het ouder worden verliest de huid collageen en elastine en daarmee elasticiteit en vitaliteit. Bij het oppervlakkig injecteren wordt er eencocktail van vitamine- en mineralencomplex gebruikt dat de werking van fibroblasten stimuleert. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert. Het aanwezige hyaluronzuur herstelt de vochtbalans in de huid.

lees verder

LED Therapie

Light Emitted Diodes (LED) is een vorm van lichttherapie. Er wordt gebruik gemaakt van ledlampjes die geen warmte afgeven, maar waarvan de energie van een bepaalde kleur licht op cellen een hele specifieke werking hebben.
lees verder

Huidverbeteringsmassage

Een combinatie van Pincements- en bindweefselmassage.

lees verder

Fijne rimpel behandeling met Profhilo®

Profhilo® is een anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1,3, 4 en 7), elastine en zelfs vetweefsel gestimuleerd wordt. Dit wordt bioremodeling genoemd. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.
lees verder