Verantwoord afvallen met écht resultaat

U wilt afvallen? Maar wel op een verantwoorde manier en met een echt resultaat? Dat kan!

Specialistische begeleiding voor medisch afvallen

In een verkennend gesprek bespreekt Pascale Schoofs, arts, met u de waarde van een gezonde leefstijl én de mogelijke inzet van een medisch beproefd afslankmiddel. Dit erkende geneesmiddel is alleen op recept verkrijgbaar en wordt door Pascale Schoofs voorgeschreven in combinatie met coaching, metingen en adviezen.

Het middel werkt in op de receptoren die uw eetlust regelen, waardoor u zich sneller voldaan en minder hongerig voelt. U zult hierdoor minder eten en daardoor afvallen. U dient het eenvoudig zelf toe, middels een handige pen.

Resultaten

De werkzame stof heet liraglutide, wat vergelijkbaar is met het lichaamseigen hormoon GLP-1, dat na een maaltijd vrijgegeven wordt uit de darmen. Iedereen maakt van nature dit hormoon aan. Het zorgt voor een gezonde, gematigde eetlust. Wanneer u echter overgewicht hebt, of volgens een ongezond of onregelmatig eetpatroon eet, raakt uw lichaam uit balans. Dan krijgt trek in eten de overhand en eet u meer dan goed voor u is of nodig is.

Ervaringen van cliënten laten zien dat dit geneesmiddel vrijwel direct effect heeft op het honger- en verzadigingsgevoel. Doordat u afvalt en uw lichaam beter in balans is, biedt het gebruik ervan ook andere gezondheidsvoordelen, zoals lagere bloedsuikerwaarden, lagere cholesterolwaarden, lagere bloeddruk en het onder controle houden van diabetes.

Prijzen

BehandelingTarief
Startpakket (1 maand)€ 295,00
Maand 2 t/m 4,
inclusief intensieve
begeleiding en pennen
€ 395,00
per maand

Voor en na de behandeling

Voor en na de behandeling

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wilt u weten of dit middel voor u geschikt is en of uw verzekering de behandeling dekt? Neem contact met ons op of maak gelijk een afspraak!