Boost uw natuurlijke collageen met Sculptra®

Sculptra is een biostimulerend esthetisch middel dat helpt de “fundering” van uw huid te herstellen door uw natuurlijke collageenproductie te stimuleren. Hierdoor wordt het hele wanggebied verstevigd en gladder en de huid langs de kaaklijn wordt aanzienlijk strakker. U ziet er weer frisser en jeugdiger uit!

Sculptra van Galderma is namelijk niet zomaar een vuller. Het is de enige door de FDA goedgekeurde injecteerbare PLLA collageenstimulator die diep in de huid werkt, om zo de natuurlijke productie van collageen te stimuleren en de innerlijke structuur te herstellen.

Afspraak maken

Sculptra werkt diep in de huid voor een extra lang resultaat

Sculptra helpt, zoals gezegd, de natuurlijke collageenproductie te stimuleren. Collageen is een proteïne die helpt de vorm en structuur van uw huid te behouden. De huid heeft collageen nodig om tekenen van veroudering tegen te gaan, zoals fijne lijntjes, rimpels en verslapping.

Op 40-jarige leeftijd hebben de meeste mensen tot 20% van hun natuurlijke collageen verloren. Het polymelkzuur (PLLA-SCA) in Sculptra vormt een raamwerk dat de inwendige structuur van de huid helpt ondersteunen en behouden, wat leidt tot een jeugdiger uiterlijk, een resultaat dat tot wel twee jaar aanhoudt.

Sculptra behandeling

De plekken waar het gezicht volume heeft verloren, zoals de wangen, kaak of kin, kunnen met Sculptra worden opgevuld. Onze cosmetisch arts brengt met Sculptra de contouren van uw gezicht weer terug, waardoor u een jongere uitstraling terugkrijgt.

Bij de Aureus Kliniek staat uw natuurlijke schoonheid voorop en streven we ernaar om altijd het eigen karakter van uw gezicht te behouden. Zowel mannen als vrouwen kunnen bij ons terecht voor een behandeling op maat.

Wilt u weten of een Sculptra behandeling voor u het gewenste resultaat zal brengen? Neem gerust contact met ons op of maak gelijk een afspraak!

Maak een afspraak