PRX-T33 Biorevitalisatie

PRX-T33 Therapy stimuleert het natuurlijke regeneratieve proces van de huid en herstelt haar verloren uitstraling, teint en elasticiteit. Deze behandeling is pijnvrij én naaldvrij, en een revolutie binnen de biorevitalisatie. U ziet direct resultaat!

Wat is PRX-T33 Therapy

De PRX-T33 behandeling van de Aureus Kliniek is een professionele behandeling die ongeveer 30 minuten duurt. Na de eerste toepassing zijn de effecten meteen al zichtbaar, dankzij een diepe hydratatie door de werking van hoogwaardige, actieve ingrediënten.

Uw huid ziet er na de behandeling onmiddellijk voller, frisser en zichtbaar jonger uit. Om dit effect te behouden en het verjongende effect te verlengen, is het voldoende om een cyclus van sessies uit te voeren.

Zowel bij de losse behandeling, als bij een kuur van 4 behandelingen, krijgt u de nazorg producten mee, om de thuisbehandeling voort te zetten voor een maximaal en langdurig resultaat.

Deze producten zijn inbegrepen bij de behandeling en speciaal samengesteld om de huid na de PRX-T33 behandeling thuis goed te verzorgen. Ze versterken het effect van de behandeling en ondersteunen de werking voor nog mooiere resultaten.

Resultaten

PRX-T33 is speciaal samengesteld om in te werken op de biologische behoeften van de huid, met als doel de natuurlijke, jeugdige uitstraling te herstellen. De gepatenteerde formule is ontwikkeld na 10 jaar klinische studies.

Door een zachte massage, zonder injectie, worden de werkzame ingrediënten geactiveerd en zorgen voor een diepe hydratatie van de huid. De fibroblasten in de huid worden hierdoor gestimuleerd tot het vormen van nieuw collageen en elastine. Na de behandeling verbeteren de teint en natuurlijke glans onmiddellijk. De huid is zichtbaar voller en gladder.

Onze PRX-T33 Therapy is geschikt voor alle huidtypen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de PRX-T33 behandeling? Neem contact met ons op of maak gelijk een afspraak!