Ellen van Aalen

Ellen van Aalen is als schoonheidspecilaiste werkzaam in de Aureus Kliniek. Naast de diverse huidverbeteringsbehandelingen, is Ellen gespecialiseerd op het gebied van PMU en littekenbehandeling. PMU staat voor Permanente make-up, waarbij Ellen zowel de cosmetische, als medisch kant beheerst. Of het nu gaat om wenkbrauwen accentueren, eyeliner plaatsen, een lipblush of natuurlijk ogende reconstructie; Ellen is uw PMU expert. Bij het behandelen van littekens kunt u denken aan het verminderen of verzachten van operatie littekens, automutilatie littekens, striae, of littekens als gevolg van bijvoorbeeld een borstverkleining. Daarnaast biedt Ellen behandelingen met Hair Vitalizer aan, om zwak of dunner wordend haar effectief te behandelen.

Grote passie voor huidverbetering

Ellen is als huidspecialist op donderdag en vrijdag aanwezig in de Aureus Kliniek. Daarnaast is ze op woensdag en zaterdag in de Aureus Kliniek werkzaam voor haar eigen bedrijf “Cosmedico Clinic “, voor de PMU- en littekenbehandelingen.

Door het samenvoegen van kennis en kunde, kunnen we in de Aureus Kliniek het meest complete behandelplan voor u opstellen. We streven daarbij naar een maximaal resultaat, altijd met oog voor het behoud van uw natuurlijke schoonheid.

Ellen:

“Wat ik zo leuk vind aan mijn werk, is dat het continu in ontwikkeling is. Daardoor ben je nooit uitgeleerd. De diversiteit van de behandelingen en de cliënten maken mijn werkdagen erg afwisselend en interessant. Mijn doel is om de cliënt een fijne, passende behandelingen te geven, en zo te laten genieten van zijn of haar huid. Dat je lekker in je vel zit, dat vind ik belangrijk.”

 

Afspraak maken

U kunt een afspraak maken met Ellen. Ze is op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag aanwezig in de Aureus Kliniek.

Wilt u liever op een ander tijdstip een afspraak maken?
Neem dan even contact op met ons.

 

U kunt bij Ellen voor onder andere de volgende behandelingen terecht:

  • Schoonheidspecialiste behandelingen – gezichtsbehandelingen, peelings, epileren, en meer…
  • Huidverbetering – Microneedling, PRX-behandeling, en meer…
  • Cosmetische PMU – wenkbrauwen, eyeliner, lipblush
  • Medische PMU – vitiligo, tepelhof (reconstructie), littekens
  • Littekenbehandeling – chirurgische littekens, striae, acné littekens, overige littekens
  • Hair Vitalizer – een effectieve behandeling voor zwak en dunner wordend haar
AFSPRAAK MAKEN