Tessa Kerkman, Arts

Tessa Kerkman is momenteel werkzaam als arts en als medisch specialist in opleiding. Met veel passie voor de acute geneeskunde werkt zij in een top-klinisch ziekenhuis in Amsterdam. Als getalenteerde, jonge arts laat Tessa zien dat ze bovendien veel gevoel – en een talent heeft voor – de esthetische geneeskunde.

 

Veel praktijkervaring

De jaren voorafgaand aan haar vervolgopleiding was Tessa Kerkman werkzaam op verschillende afdelingen binnen het ziekenhuis en bij verschillende huisartspraktijken. Op die manier heeft zij veel praktijkervaring op kunnen doen en de kleine chirurgische ingrepen in de vingers gekregen.

Naast haar opleiding houdt ze zich bezig met bestuurlijke taken binnen het ziekenhuis. Tessa is per januari 2023 tevens werkzaam in de Aureus Kliniek.

“Voor we beginnen neem ik graag de tijd om jouw wensen en verwachtingen helder te krijgen. Het belangrijkste is, om beiden op dezelfde lijn te zitten zodat ik je zo goed mogelijk kan helpen. Op deze manier kunnen we samen een passend behandelplan op stellen. Het is mijn doel om jou een frisse uitstraling en een gevoel van zelfverzekerdheid te geven. Ik kijk er naar uit je snel te zien!”

 

Opleidingen

  • Geneeskunde, Universiteit Utrecht
  • Arts in opleiding tot specialist, OLVG Amsterdam
  • Injectable opleiding Module I, Aureus kliniek
  • Full face assessment (Toxins & Fillers), Galderma

 

Dr. Kerkman doet de volgende behandelingen:

  • Botuline toxine (inclusief botox als medische behandeling)

 

BIG-registratienummer: 19926801801 Tessa Kerkman, Arts

AFSPRAAK MAKEN