Over Aureus Kliniek

Aureus betekent beeldschoon. Uw natuurlijke schoonheid benadrukken is ons doel. Met zo min mogelijk ingrepen herstellen we het biologisch evenwicht van uw huid en brengen we gezichtscontouren in een gewenste verhouding. We houden niet van te strak of te vol. Onze behandelingen hebben een huid verbeterend en verjongend effect, waarbij het karakter van uw gezicht en natuurlijke uitstraling vooropstaan.

Pascale Schoofs, Arts

De Aureus Kliniek is opgericht door Pascale Schoofs. Geboeid door de mogelijkheden die de cosmetische geneeskunde biedt op het gebied van huid- en contourverbetering, volgde zij na haar studie geneeskunde diverse opleidingen bij de Amerikaanse Academie van Esthetische Geneeskunde…

Tessa Kerkman, Arts

Tessa Kerkman is werkzaam als arts en medisch specialist in opleiding. Ze was werkzaam op verschillende afdelingen binnen het ziekenhuis en bij verschillende huisartspraktijken. Als getalenteerde, jonge arts laat Tessa zien dat ze veel gevoel – en een talent heeft voor – de esthetische geneeskunde…

Marieke van de Heuvel, Arts

Marieke van den Heuvel heeft de opleiding algemene chirurgie gevolgd en in meerdere universitaire en top-klinische ziekenhuizen in Nederland gewerkt. Haar interesse in de cosmetische chirurgie werd echter al voor haar opleiding chirurgie gewekt…

Ellen van Aalen

Ellen van Aalen is gespecialiseerd op het gebied van huidverbetering, PMU en littekenbehandling. PMU staat voor Permanente Make-Up, waarbij Ellen zowel de cosmetische (wenkbrauwen, eyeliner, lipblush), als medisch reconstructieve kant beheerst. Bij het behandelen van littekens kunt u denken aan het verminderen of verzachten van operatie littekens, automutilatie littekens, striae, of littekens als gevolg van bijvoorbeeld een borstverkleining.

Werkwijze

‘Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een goede arts.’ is de verplichte slogan vanuit het Ministerie van VWS bij reclame uitingen voor cosmetische ingrepen. Volledig terecht.

In de Aureus Kliniek krijgt u een gratis intake gesprek, waarbij aan de hand van 3D foto’s van u in alle rust besproken wordt wat uw wensen en verlangens zijn en wordt u uitgebreid geadviseerd over wat wel en niet kan. Bovendien wordt u geïnformeerd over de te gebruiken producten, zoals fillers, botuline toxine en cosmeceuticals en de voor- en nadelen daarvan. Wij zijn van mening dat u recht heeft op informatie over cosmetische behandelingen en daar niet voor hoeft te betalen.

Samen met u stellen we vrijblijvend een behandelplan op, afgestemd op uw wensen en huidtype. Met het behalen van, met name, het certificaat van de Amerikaanse Academie beogen wij ons te onderscheiden met behandeltechnieken voor veilige, mooie en natuurlijke resultaten. Heeft u vragen? U kunt ons altijd bereiken, ook ‘s avonds en in het weekend.

Behandelingen

In de Aureus Kliniek bestaan geen wachttijden. Afspraken worden ingepland in overleg met u, als cliënt. Alle genoemde prijzen bij de diverse behandelingen zijn inclusief BTW. De genoemde behandelingen vallen niet onder de verzekerde aanspraak. Uitzonderingen hierop worden gevormd door behandelingen tegen overmatige beharing in het gezicht bij vrouwen. Sommige verzekeringen vergoeden deze (laser) behandelingen. Overlegt u vooraf met uw verzekeraar over de mogelijkheden.

Leerbedrijf

De Aureus Kliniek is een CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) geregistreerde instelling voor Injectable trainingen voor artsen die zich (verder) willen bekwamen in de esthetische geneeskunde. Daarbij wordt naast de anatomie van het gelaat vooral getraind op praktische vaardigheden en gevaren zones, waardoor de behandelingen zo veilig mogelijk kunnen worden uitgevoerd. Kijkt u voor meer informatie op www.aureuskliniek.nl/opleiding.

Bovendien is Pascale Schoofs Trainer bij de American Academy of Aesthetic Medicine en bij Implacademy, injectable opleidingen voor tandartsen (www.implacademy.nl)

Pascale Schoofs is lid van de Nederlandse Vereniging van Esthetische Geneeskunde (NVEG), IMCAS Academy en is sinds 2016 Board Member van de Amerikaanse Academie voor Esthetische Geneeskunde (AAAM) (https://aaamed.org/board_cert.php)

De Aureus Kliniek is aangesloten bij de Huidprofessional.

BIG-registratienummer: 39035864401 Pascale Schoofs, arts
AGB-code: 84057249 Pascale Schoofs, arts