Over Aureus Kliniek

Aureus betekent beeldschoon. Uw natuurlijke schoonheid benadrukken is ons doel. Met zo min mogelijk ingrepen herstellen we het biologisch evenwicht van uw huid en brengen we gezichtscontouren in een gewenste verhouding. We houden niet van te strak of te vol. Onze behandelingen hebben een huid verbeterend en verjongend effect, waarbij het karakter van uw gezicht en natuurlijke uitstraling vooropstaan.

Dr. Pascale Schoofs

De Aureus Kliniek is opgericht door Pascale Schoofs. Geboeid door de mogelijkheden die de cosmetische geneeskunde biedt op het gebied van huid- en contourverbetering, volgde zij na haar studie geneeskunde diverse opleidingen bij de Amerikaanse Academie van Esthetische…

medisch schoonheidsspecialiste

Benthe Visser

Nadat Benthe haar studie tot schoonheidsspecialiste had afgerond, is zij zich verder gaan specialiseren in onder andere acne therapie, bindweefselmassage en cosmetische shiatsu massage. Na haar studie tot allround schoonheidsspecialiste heeft Benthe twee jaar…

Werkwijze

‘Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een goede arts.’ is de verplichte slogan vanuit het Ministerie van VWS bij reclame uitingen voor cosmetische ingrepen. Volledig terecht.

In de Aureus Kliniek krijgt u een gratis intake gesprek, waarbij aan de hand van 3D foto’s van u in alle rust besproken wordt wat uw wensen en verlangens zijn en wordt u uitgebreid geadviseerd over wat wel en niet kan. Bovendien wordt u geïnformeerd over de te gebruiken producten, zoals fillers, botuline toxine en cosmeceuticals en de voor- en nadelen daarvan. Wij zijn van mening dat u recht heeft op informatie over cosmetische behandelingen en daar niet voor hoeft te betalen.

Samen met u stellen we vrijblijvend een behandelplan op, afgestemd op uw wensen en huidtype. Met het behalen van, met name, het certificaat van de Amerikaanse Academie beogen wij ons te onderscheiden met behandeltechnieken voor veilige, mooie en natuurlijke resultaten. Heeft u vragen? U kunt ons altijd bereiken, ook ‘s avonds en in het weekend.

Behandelingen

In de Aureus Kliniek bestaan geen wachttijden. Afspraken worden ingepland in overleg met u, als cliënt. Alle genoemde prijzen bij de diverse behandelingen zijn inclusief BTW. De genoemde behandelingen vallen niet onder de verzekerde aanspraak. Uitzonderingen hierop worden gevormd door behandelingen tegen overmatige beharing in het gezicht bij vrouwen. Sommige verzekeringen vergoeden deze (laser) behandelingen. Overlegt u vooraf met uw verzekeraar over de mogelijkheden.

Leerbedrijf

De Aureus Kliniek is een CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) geregistreerde instelling voor Injectable trainingen voor artsen die zich (verder) willen bekwamen in de esthetische geneeskunde. Daarbij wordt naast de anatomie van het gelaat vooral getraind op praktische vaardigheden en gevaren zones, waardoor de behandelingen zo veilig mogelijk kunnen worden uitgevoerd. Kijkt u voor meer informatie op www.aureuskliniek.nl/opleiding.

Bovendien is Pascale Schoofs Trainer bij de American Academy of Aesthetic Medicine en bij Implacademy, injectable opleidingen voor tandartsen (www.implacademy.nl)

Pascale Schoofs is lid van de Nederlandse Vereniging van Esthetische Geneeskunde (NVEG), IMCAS Academy en is sinds 2016 Board Member van de Amerikaanse Academie voor Esthetische Geneeskunde (AAAM) (https://aaamed.org/board_cert.php)

De Aureus Kliniek is aangesloten bij Anbos (lidmaatschapsnummer 27391), Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging.

BIG-registratienummer: 39035864401 Pascale Schoofs, arts
AGB-code: 84057249 Pascale Schoofs, arts

AGB-code: 89100698 Benthe Visser, schoonheidsspecialiste, acne-specialiste