Z-Wave Cryolipolyse na-behandeling

Studies hebben aangetoond dat de resultaten van de Z-Lipo behandeling (stap 1: vet bevriezen) aanzienlijk worden verbeterd in combinatie met de Z-Wave na-behandeling (stap 2: vet afvoeren).

Z-Wave behandeling: optimaal vet afvoeren

De Z-Wave geeft radiale golven af die – wetenschappelijk bewezen – een grote impact hebben op de collageenstructuur en het bindweefsel van de huid. Hierdoor verbetert de bloedcirculatie en wordt collageenvorming gestimuleerd, waardoor de huid elastischer wordt en de stevigheid al na de eerste behandelingen zichtbaar is.

De Z-Wave behandeling volgt na de Z-Lipo behandeling.

Stimulering van het natuurlijke afvoerproces

Wanneer vetcellen, zoals bij de Z-Lipo behandeling, worden blootgesteld aan extreme kou (bevriezen), dan wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet.

Via uw lymfesysteem worden de bevroren vetcellen door uw lichaam afgevoerd, waardoor uw vetpolsters uiteindelijk kleiner worden. De Z-Wave na-behandeling optimaliseert dit proces.

Een totaal van drie Z-Wave behandelingen levert hierbij een maximaal resultaat.

Z-Wave huidverstevigende behandeling

De Z-Wave behandeling stimuleert collageenvorming, waardoor de huid elastischer en strakker wordt. De Z-Wave wordt daarom ook als “stand-alone” behandeling toegepast. De nadruk ligt hierbij op het verbeteren van de huidstructuur en het bindweefsel.

Typische toepassingsgebieden zijn o.a. cellulitis, bindweefselzwakte (zoals bovenarm, onderbuik, enz.) lipoedeem, en striae. Een versteviging van de huid is al na de eerste behandelingen zichtbaar.