Z-Lipo Cryolipolyse behandeling

Z-Lipo behandeling (vet bevriezen)

Of u nu van uw ‘corona-kilo’s’ af wilt komen, uw beach-body weer uit de kast wilt halen, of een specifiek event heeft waarvoor u uw vetrolletjes graag zou zien verdwijnen – onze cryolipolyse behandeling biedt uitkomst!

Ook wanneer u al langere tijd gezond en sportief bezig bent, maar die paar hardnekkige polsters niet kwijtraakt, is de Z-Lipo behandeling voor u uitermate geschikt.

Onze complete Bodysculpting cryolipolyse behandeling is speciaal ontwikkeld om u te helpen bij het herstellen en/of corrigeren van uw figuur.

Wilt u eenvoudig en snel uw overtollige vet wegwerken?
Dan is Z-Lipo cryolipolyse behandeling een geschikte behandeling voor u!

Hoe werkt vet bevriezen

Tijdens de Z-Lipo behandeling wordt uw onderliggende vetweefsel heel nauwkeurig gekoeld met behulp van de behandelkop. Het oppervlakkige huidweefsel wordt hierbij niet aangetast.

Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou (bevriezen), dan wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet. Via uw lymfesysteem worden de bevroren vetcellen door uw lichaam afgevoerd, waardoor uw vetpolsters uiteindelijk kleiner worden. De Z-Lipo behandeling geeft dan ook een permanent resultaat, zonder medische ingreep.

Over het algemeen zijn drie behandelingen nodig om een maximaal resultaat te bereiken. Dit maximale resultaat zal na twee tot vier maanden zichtbaar zijn, maar het lichaam blijft nog vier tot zes maanden na de laatste behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Onze tip: door gebruik van de Z-Wave na-behandeling kan het uiteindelijke resultaat nog verbeterd én versneld worden.

Hoe verloopt de behandeling

Na een oriënterend gesprek en het vaststellen van de mogelijkheden en verwachtingen, wordt een op maat gemaakt behandelplan besproken en voor u opgesteld. Dit kan varieren van een enkele losse behandeling, tot een compleet pakket inclusief na-behandeling.

Tijdens de Z-Lipo behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met de applicator vacuüm wordt gezogen. U kunt hierbij een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, wat in het begin koud aanvoelt, maar wat meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnt.

Het innovatieve Cryolipolysis™ systeem doet vervolgens zijn werk; u kunt tijdens de behandeling een boek of tijdschrift lezen, uw telefoon gebruiken of even een dutje doen. De behandeling duurt minimaal een uur.

Wat zijn de behandelzones

  • buik
  • taille
  • heupen
  • dijen (binnenkant en buitenkant)
  • billen
  • slappe armen
  • rug
  • mannelijke borsten

Meerdere zones, zoals bijvoorbeeld buik, taille en benen, kunnen in één behandeling aangepakt worden.

Een totaal van drie behandeling geeft een maximaal resultaat.

AFSPRAAK MAKEN
cryolipolyse vet bevriezen