SkinCeuticals gezichtsbehandeling met vitamine C & B5

Deze behandeling is een combinatie van huidverbetering en ontspanning. De behandeling start met een uitgebreide reiniging van het gelaat. De huid wordt vervolgens aan het werk gezet door de vitamine C en vitamine B5. Wij werken met 15% vitamine C.

Vitamine C zorgt ervoor dat de huid beschermt wordt en dat de huid meer collageen- en elastine gaat aanmaken. Dit resulteert in een gladdere en strakkere huid.

Vitamine B5 vult de voedingsstoffen aan die de huid nodig heeft om glad aan te voelen en er jonger uit te zien. Deze vetvrije hydraterende gel bevat hyaluronzuur, de natuurlijke vochtverzorger van het lichaam, om te helpen vocht in de huid vast te houden.

Hydrating B5 Gel is een aanvulling op een dagelijkse hydraterende verzorging om extra hydratatie te geven. Het kan echter ook afzonderlijk worden gebruikt, als een vetvrije vochtinbrenger, die ideaal is voor een huid die gevoelig is voor acne. Laat de huid soepel en glad aanvoelen. Deze gel verbetert de prestaties van een dagelijkse hydraterende verzorging en biedt optimale hydratatie zonder de de poriën te verstoppen,

Ideaal voor de alle huidtypen. Aanbevolen om te gebruiken in combinatie met huidverzorgingsproducten met vitamine C.

 

Prijs:

  • SkinCeuticals gezichtsbehandeling met vitamine C &B5 (60 min) : €75
  • SkinCeuticals gezichtsbehandeling met vitamine C (50 min): €65
  • SkinCeuticals gezichtsbehandeling met vitamine B5 (50 min): €65
Skin Ceuticals gelaatsbehandelingen