Een gezonde huid is een mooie huid

In de Aureus Kliniek wordt ernaar gestreefd dat voor iedereen mogelijk te maken middels betaalbare behandelingen en het gebruik van met vitamines verrijkte huidverzorgingsproducten samengesteld met de nodige ingrediënten om de gewenste resultaten te verkrijgen.

In de Aureus Kliniek wordt gewerkt met de producten van Environ, ontwikkeld door de vooraanstaand plastisch chirurg Des Fernandes, en van SkinCeuticals.

Dokter Des Fernandes was een pionier op het domein van de introductie van vitamine A in huidverzorgingsproducten. Dit betekende een revolutionaire ontwikkeling. Het leverde tal van voordelen op voor de door de zon beschadigde huid. In de jaren ’80 was hij één van de eersten die vitamine A in voldoende hoge concentraties gebruikte om de kwaliteit van de huid wezenlijk en zichtbaar te verbeteren. Dit plaatste Environ® aan de top in huidverzorging.

Ook SkinCeuticals maakt een belofte, toegewijd aan het doel de huid gezond te maken en te verbeteren, waar: het verstrekken van geavanceerde huidverzorging gesteund door de wetenschap. Sinds 1997 ontdekt, ontwikkelt en levert SkinCeuticals innovatieve dermatologische producten die de algehele gezondheid en verschijning van de huid verbeteren.

SkinCeuticals gebruikt optimale concentraties van pure, farmaceutische ingrediënten met bewezen wetenschappelijke resultaten om functionele producten op een elegante wijze te ontwikkelen.

Door deze toewijding aan de ontwikkeling van geavanceerde huidverzorging, gesteund door de wetenschap, heeft SkinCeuticals een sterke reputatie verkregen binnen de medische gemeenschap wereldwijd.

De producten van Environ en Jane Iredale zijn online en in de Aureus Kliniek verkrijgbaar. De producten van SkinCeuticals zijn alleen verkrijgbaar in de Aureus Kliniek.

De missie van de Aureus Kliniek is om de gezondheid van de huid te promoten, in plaats van te geloven in trends. Wij geven u graag advies over welke producten voor uw huid geschikt zijn en hoe u ze het beste kunt gebruiken.

Bekijk onze producten